Dakkapellen

Wilt u van uw zolder een droomkamer maken of zelfs een extra badkamer creëren, J. Knijn Timmer- & Montagewerkzaamheden maakt dit voor u mogelijk. Het plaatsen van de dakkapel is binnen één dag te realiseren. Dit doen wij d.m.v. een prefab gefabriceerd dakkapel compleet op uw dak te hijsen. Tevens voeren wij het resterende afval dezelfde dag nog voor u af.
Voor de complete zolderaftimmering kunt u uiteraard ook bij ons terecht.


De dakkapellen die J. Knijn Timmer- & Montagewerkzaamheden levert zijn voorzien van onderhoudsvrije materialen. Bovendien gaat de EPDM dakbedekking gegarandeerd 50 jaar mee en daarmee is de levensduur 4 keer zo lang ten opzichte van een conventionele dakbedekking.
 
De buitenbekleding kunt u naar eigen keuze bepalen.
Kiest u voor kunststof (Keralit) of Trespa dan hoeft u uw dakkapel nooit meer te schilderen. Kiest u liever voor een mooie houten uitvoering dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Heeft u al een dakkapel en wilt u deze "vernieuwen" dan kunnen wij deze ook uitvoeren tot een onderhoudsvrije dakkapel.
Heeft u meer interesse in het vervangen van uw huidige dakkapel dan kunt u bij ons voor het juiste advies terecht.

De opties die J. Knijn Timmer- & Montagewerkzaamheden biedt worden uiteraard vooraf met de klant uitgebreid doorgenomen. Zo zijn er op het gebied van afwerking zeer veel mogelijkheden. Denk hierbij aan een rolluik, verlichting, raamdecoraties, schuifkasten e.d.Copyright © 2020